SMASK!

I Fredags var det äntligen dags för årets SMASK i Malmö. I år fanns jag bland dansarna, och vi hade äran att få bära dessa vackra kostymer.

Julbord

1-2 December, samt 8-9 December kommer jag att befinna mig på Stora Hotellet i Markaryd där jag med Partyfabriken står för underhållningen under säsongens julbord. I årets julshow är det tema Grease, vilket är väldigt roligt. Även jul- och partymusik finns på listan, och jag sjunger en hel del låtar under kvällen.

Partyfabriken

Bild: Partyfabriken – Parapeten, Helsingborg Serverande showartist Denna höst har jag fått anställning hos Partyfabriken. För min del blir det Julbord på Stora Hotellet i Markaryd. 24-25 November, samt 1-2, 8-9, 15-16 December. I helgen jobbade Partyfabriken på Parapeten, Helsingborg. Där gjorde jag mitt tredje uppdrag för företaget. Fler jobb kommer göras under hösten, kanske […]

Musikhögskolan

Studerar från och med hösten 2014 på Musikhögskolan i Malmö. Där studerar jag ämneslärare inom musik mot gymnasiet. Huvudinstrumentet är sång. Jag har i ämne 2 inriktat mig mot Kör, Digitalt Skapande, samt Ensemble. Examens tas våren 2019. Det är ett tag kvar, men jag är inne på termin 7 av 10.